Word donateur

Kinderen die opgroeien in armoede doen het minder goed op school en dat ligt niet aan hun verstand. Ze hebben minder toegang tot allerlei ‘hulpbronnen’ die rijkere kinderen wel hebben. Dat kan bijles zijn, een excursie naar de natuur, een test of onderzoek die arme kinderen vaak moeilijker of te laat krijgen, maar ook een bed of bureau voor thuis. Een gebrek aan geld mag geen belemmering zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Zonder donaties kunnen wij niet bestaan en kinderen niet helpen.

Wij ondersteunen deze kinderen via de basisschool. Wilt u helpen om deze kinderen maximale ontwikkelingskansen te bieden? Maak dan een bedrag over via onderstaand formulier, of doneer rechtstreeks via IBAN NL02 ABNA 0507 0495 94 t.n.v. Stichting Jeugdeducatiefonds.

Wilt u als bedrijf een grotere bijdrage leveren aan maximale ontwikkelingskansen voor ieder kind? Of wilt u ‘Klasgenoot’ worden vanaf € 10.000,- per jaar? Neem dan contact op met sophia.buter@jeugdeducatiefonds.nl

  • ,-
* = verplicht, uw e-mailadres gebruiken we om de donatie te bevestigen of als er iets mis is gegaan met de betaling.
Gebruik persoonlijke gegevens

Het Jeugdeducatiefonds gaat vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens.
We gebruiken ze om u te informeren over ons werk en voor fondsenwerving.

Ontvangt u liever een periodieke schenkingsovereenkomst, informatie over nalaten aan het Jeugdeducatiefonds, of wilt u met uw bedrijf ons steunen? Neemt u dan contact op via info@jeugdeducatiefonds.nl of via 0618305708 (Hans Spekman)

Stichting Jeugdeducatiefonds is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor ANBI instellingen zijn er speciale regels die het mogelijk maken een deel van uw schenking af te trekken van het belastbaar inkomen. Voor de volledige informatie verwijzen wij u graag naar www.belastingdienst.nl