Helpt jouw bedrijf mee om de toekomstkansen van kinderen in Nederland te vergroten?

Als er thuis weinig geld is, staat dat de ontwikkeling van een kind in de weg. Het zorgt voor stress, lagere schoolprestaties en zelfs voor een slechtere gezondheid. Wij staan voor deze kinderen klaar en kunnen de hulp van je bedrijf daar hard bij gebruiken. Of je nu een kleine donatie doet of onze Klasgenoot wordt: je investering is goed voor de kinderen, goed voor de samenleving en goed voor het verdienvermogen van morgen.

Bouw met ons aan een financieel gezondere samenleving

Bij ABN AMRO geloven we dat elk kind een gelijke kans verdient. Dat is goed voor het kind, voor de familie en ook voor de samenleving.
Sander Bestevaar, Hoofd Partnerships, Events & Foundations bij ABN AMRO Foundation

Hoe kun je helpen?

Een partnership met het Jeugdeducatiefonds gaat om meer dan alleen geld geven. Door als bedrijf te investeren in kinderen in armoede, vergroot je de toekomstkansen van deze generatie. Bovendien geeft het invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die steeds meer bedrijven voelen. De voordelen van een samenwerking:

  • Samen werken aan een kansrijke toekomst voor kinderen en de samenleving als geheel
  • Invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Het bedrijf wordt gezien als een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers
  • Fiscaal voordeel
  • Het betrekken van medewerkers is bespreekbaar afhankelijk van de invulling van het partnership

Word onze Klasgenoot

Onze Klasgenoten zijn bedrijven met een groot maatschappelijk hart, die het Jeugdeducatiefonds jaarlijks steunen met een vast bedrag. Soms landelijk, soms voor specifieke regio's of steden.

De steun van bedrijven is essentieel voor het Jeugdeducatiefonds. Deze middelen stellen ons in staat leerkrachten volledig het vertrouwen te geven om voor hun leerlingen het verschil te maken.

We zijn trots op deze samenwerkingen, want strijden voor kansengelijkheid kunnen we niet alleen. Wil je ook partner worden van het Jeugdeducatiefonds?

Dit zijn onze Klasgenoten

Als je het Jeugdeducatiefonds steunt, ben je in goed gezelschap. Sluit je aan bij ons netwerk van trouwe partners.

Nationale Postcode Loterij
Bol.com
Nationale Nederlanden
BDR Thermea
Flow Traders
Heutink
Kinderpostzegels
Loyens & Loeff
Maripaan Groep
Specsavers

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te doneren of Klasgenoot te worden? Of wil je met je bedrijf een sponsoractie voor het Jeugdeducatiefonds opzetten? Neem contact op Mark, we helpen je graag verder.

Mark Schunselaar

Relatiemanager corporate partnerships