Steun het Jeugdeducatiefonds met je stichting of fonds

Het Jeugdeducatiefonds kan al jaren rekenen op steun van stichtingen en vermogensfondsen. Dankzij hen kunnen we in heel Nederland via het onderwijs werken aan gelijke ontwikkelingskansen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. Wil jij ook met ons samenwerken vanuit je stichting of fonds? We komen graag met je in contact.

Investeer samen met ons in de generatie van morgen

We hebben je hulp hard nodig

Of nou ja, wij zelf niet, maar de honderdduizenden kinderen in Nederland die opgroeien in armoede. Je kunt het Jeugdeducatiefonds steunen door met je stichting of fonds een financiële bijdrage te doen. Deze donatie – klein of groot – heeft altijd maximale impact: doordat we helpen via de basisschool en de leerkrachten vertrouwen geven, kunnen scholen snel aanschaffen wat er nodig is om een kind vooruit te helpen. Denk aan een fiets, een bed of een bril, maar ook leesboeken, een dyslexietest of geld voor een schoolreisje.

Hoe kun je bijdragen?

Wil jullie stichting of vermogensfonds ook bijdragen aan gelijke ontwikkelingskansen? Een samenwerking is mogelijk op landelijk niveau, maar kan ook regionaal en lokaal. 

Heb je vragen?

Wij denken graag mee over de invulling van je missie en visie. Neem contact op met Linde, we helpen je graag.

Linde Meijer

Relatiemanager en fondsenwerver