gouden fondsen

ABN AMRO

Ernst Boekhorst, directeur ABN AMRO Foundation: "ABN AMRO is een maatschappelijk betrokken bank die investeert in de toekomst. Dit doen we vanuit ABN AMRO Foundation door ons in te zetten voor kinderen die opgroeien in achterstandssituaties. Want ieder kind verdient een goede toekomst. De keuze om het Jeugdeducatiefonds te steunen sluit hier naadloos bij aan. Want het bevorderen van gelijke kansen maakt talentontwikkeling mogelijk." 

www.abnamro.nl
Kinderpostzegels

Dankzij de steun van Kinderpostzegels kunnen in Leeuwarden honderden kinderen door het Jeugdeducatiefonds geholpen worden. Pascal de Smit, directeur Kinderpostzegels: "Kinderpostzegels is trots om aan de wieg te staan van dit belangrijke en nodige initiatief. Te meer omdat hiermee het kinderen zelf zijn die andere kinderen helpen. Wat is er mooier dan dat?"

www.kinderpostzegels.nl

fondsen

bedrijven

gemeenten

giften

Eerste klasgenoot De heer Postma

Het Jeugdeducatiefonds heeft de eerste particuliere gift van € 1.000 ontvangen van de 91-jarige mijnheer Postma.

“Ik kom uit een gezin van 12 kinderen; ik was de eerst zoon. Na de lagere school ging ik werken bij de bakker. Ik kon pas veel later opnieuw naar school om toch mijn diploma’s te halen. Ik steun het Jeugdeducatiefonds omdat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen!"

Oud-voorzitter Jeugdsportfonds Aalsmeer - Cees Wijnen
 

Cees Wijnen, 77 jaren jong uit Aalsmeer, oud wethouder en vele jaren voorzitter van het Jeugdsportfonds in Aalsmeer is enthousiast over het Jeugdeducatiefonds: “alle kinderen moeten ook op school gelijke kansen krijgen!” 

Met een mooie gift is hij Klasgenoot van het Jeugdeducatiefonds geworden!

Wouter Scheepens - Stuart Redqueen

Wouter Scheepens, partner bij Steward Redqueen: 'In een duurzame samenleving krijgt iedereen de kans zijn of haar talent te gebruiken. Maar vaak gaat dat niet vanzelf. Het Jeugdeducatiefonds zorgt dat kinderen die dat nodig hebben een (financieel) steuntje in de rug krijgen. Wat een prachtig initiatief.'

leveranciers

samenwerkingspartners