certificering

Het Jeugdeducatiefonds richt zich in het bijzonder op scholen met veel kinderen die opgroeien vanuit een achterstand, omdat daar de nood het hoogst is. Scholen die voor certificering in aanmerking willen komen, kunnen contact met ons opnemen via info@jeugdeducatiefonds.nl

Motiveer daarbij de wens om met het Jeugdeducatiefonds samen te werken. Ook is het goed wat informatie te geven over de school: denk aan de wijk waar de school staat, de grootte van de school en het percentage kinderen in de doelgroep van het Jeugdeducatiefonds.

Een volgende stap is dan een bezoek aan de school, waarbij kennis wordt gemaakt en wederzijdse verwachtingen worden uitgesproken. Uitkomst kan zijn dat een school op de nominatie komt om gecertificeerd te worden. Als de middelen van het Jeugdeducatiefonds het toestaan, volgt dan de uiteindelijke certificering.

aanbieders van producten

Het Jeugdeducatiefonds kent een aantal betrouwbare partners om scholen te helpen in de zoektocht naar goede producten en diensten. Dat bespaart tijd voor de leerkracht en biedt een garantie wat betreft de kwaliteit van een product of dienst.

Een leerkracht kan kiezen voor een van de vertrouwde aanbieders, maar het is ook mogelijk om met andere leveranciers te werken, zolang de school goed aangeeft op welk aspect het zich richt en hoe dat de kansen van kinderen vergroot.