Nieuws en mooie verhalen

We delen ons werk graag met je: van mooie samenwerkingen met bedrijven en gemeenten, tot interessante onderzoeksresultaten en inspirerende verhalen van scholen, leerkrachten en donateurs. Wil je ons volgen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of word vrienden met het Jeugdeducatiefonds op LinkedIn en Facebook! 

Meerderheid kiezers PVV, VVD, NSC en BBB: ga door met schoolmaaltijden

Driekwart van de kiezers wil dat het Programma Schoolmaaltijden na dit jaar wordt voortgezet. Dat blijkt uit een peiling van peil.nl. Ook een meerderheid van PVV-, VVD-, NSC- en BBB-stemmers wil dat het kabinet Schoof de schoolmaaltijden laat bestaan.  

Vacature relatiemanager gemeenten

Wil jij je inzetten voor het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen in armoede in Nederland? Samen met collega’s, onze Klasgenoten en andere samenwerkingspartners werken aan systemische verandering?

“Wij willen gewoon dat ieder kind een goede basis heeft”

‘Mister Pinkpop’ Jan Smeets en zijn vrouw Till zijn sinds 2022 trouwe donateurs van het Jeugdeducatiefonds. Ze geven niet alleen geld, maar mobiliseren ook hun uitgebreide Limburgse netwerk om kinderen maximale ontwikkelingskansen te geven. 

Junior Fondsenwerver MKB (& acties)

Wil jij je inzetten voor het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen in armoede in Nederland? Samen met collega’s, onze Klasgenoten en andere samenwerkingspartners werken aan systemische verandering?

Natuuruitje verbetert ontwikkelkansen en gezondheid kinderen

Wolvendrollen ruiken, zoeken naar sporen, regenwormen voelen. 133 leerlingen van een basisschool uit Dieren gingen op 19 juni op avontuur in Nationaal Park Veluwezoom in Rheden. Voor sommige kinderen was dit initiatief van OERRR en het Jeugdeducatiefonds een eerste kennismaking met de natuur. De organisaties willen de komende twee jaar zeker 10.000 kinderen natuurervaringen laten opdoen.

Maatschappelijke impact maken samen met ABN AMRO Foundation

ABN AMRO Foundation is onze Klasgenoot van het eerste uur. ABN AMRO steunt het Jeugdeducatiefonds niet alleen met geld, maar ook met menskracht. Sander Bestevaar is Hoofd Partnerships, Events & Foundations en vertelt waarom de bank zich graag inzet voor het Jeugdeducatiefonds.