samenwerkingspartners

 

Wat is Sam& voor alle kinderen?

Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld NederlandJeugdfonds Sport & CultuurNationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Samen bieden wij één digitaal loket waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden.

 

Voor wie is Sam& er?

Sam& is er voor alle 315.000* kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in arme gezinnen. Ouders met weinig geld kunnen bij ons terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag.

 

Wie kan een aanvraag doen?

  • Ouders met een uitkering, bijvoorbeeld bijstand, WIA of WW
  • Werkende ouders met een laag inkomen
  • Ondernemers/ZZP-ers met weinig werk of inkomen
  • Ouders met schulden
  • Intermediairs bijvoorbeeld leerkrachten, schuldhulpverleners, wijkteams, jeugdhulpverlener, huisartsen.


Onze werkwijze

Na het indienen komt de aanvraag bij de juiste organisatie terecht.
Het doel van ons samenwerkingsverband is om meer kinderen te kunnen bereiken met een breder pakket aan voorzieningen. Onze website kun je zien als een gezamenlijke voordeur. Zodra je als ouder of intermediair een aanvraag via onze website indient, dan wordt de aanvraag achter de schermen opgeknipt en gaat ieder stukje van de aanvraag naar de juiste partner. Het voordeel voor de aanvrager is dat hij/zij niet op meerdere plekken een aanvraag hoeft in te dienen en beter kan zien welke mogelijkheden er zijn in de betreffende woonplaats.

 

www.samenvoorallekinderen.nl Terug naar overzicht